Seizoen 2022/2023

Seizoen 2022/2023

bowlingvereniging DE TIJD

De Winnaars van seizoen 2022/2023 zijn de Peaky Bowling Blinders geworden.

Gefeliciteerd!

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Poulefase wedstrijd 5


Goedemorgen lieve bowlingvrienden op deze mooie zonnige morgen!

Bij deze de nieuwe standen na Poule 6! Zowel De Doorhalers als Revlo 1 hebben goede zaken gedaan in Poule B door met 14-4 te winnen van Revlo 2 en Lange Muur. Daarnaast pakte Game Over bijna de volle winst met 16 punten tegen de Blindscore. In Poule A was er een mega spannende wedstrijd met drie keer een puntendeling tussen de Fantastico's en Sixpack. De Kegels haalde dit keer uit tegen Star Bowling en pakten, net als Peaky Bowling Blinders, 15 punten deze speelronde. Er is deze week één keer 200+ (206) gegooid door Blatter himself.

Voor de komende speelronde staan er een paar knallers op het programma! Er spelen zelf 6(!) teams vandaag op de Woensdag. Zowel Fantastico's, Star Bowling én Sixpack spelen vanavond, waarbij de laatstenoemde tegen elkaar spelen. De laatste kaarten voor deze clash zijn nog beschikbaar, meld je snel hiervoor bij de Penningmeester!

Geniet lekker van de heerlijke pilsjes en sapjes in op het terras vandaag! Wisten jullie dat het terras bij Star Bowling zelfs het langste de zon heeft van heel Woerden? Reden genoeg om het terras op te zoeken vandaag!

Veel plezier en tot vanavond / morgenavond!


poulefase wedstrijd 4


Lieve bowlvrienden,


De lente krijst weer uit de bomen, graast in de wei en zwemt zich weer rot. De kaplaarsjes kunnen langzamerhand naar zolder en de bootjes worden weer te water gelaten. Ook het paastoernooi 2023 is met een hoop nieuwe gezichten alweer achter de rug en wie weet met mogelijk nieuwe leden. Geslaagd was het zeker!

Maar goed.......er loopt nog een competitie die reuze spannend is op dit moment. De fantastico's hebben het de laatste speelronde (door een tekort aan spelers en een top-game van Alex 200) goed laten liggen. Ondanks de inbreng van ons eigen Schaapie gingen zij er keihard af. Revlo2 en de lange muur verdeelde de punten.Sixpack pakte (dankzij Mitchel gemiddeld 187,8 over 4 games) een overtuigende overwinning op de Kegels. Ondanks twee 200 games van de mannen van Star (Jos 200 en ik 205) bleef een ruime zege achterwege. Het donderdag-team dat deze week op woensdag speelt is Star.

Veel plezier weer!


Poulfase wedstrijd 3


Goedenavond allemaal!

Bijgaand na wat corrigeer werk de standen! Er zijn een tweetal uitslagen aangepast. De Lange Muur heeft 6,5 punt gekregen i.p.v. 6 punten tegen de Blindscore. Een gelijkspel is namelijk gewoon een half punt en géén verliespunt (ondanks dat je de Coach wel mee had spelen).
De Kegels hadden hun steekpenningen niet op tijd voldaan. Zij hebben daarom 10 punten gekregen i.p.v. 11 punten tegen Blindscore. Twee games én het totaal verliezen zorgt voor één puntje en géén twee punten. Jullie hebben mijn rekeningnummer, dus de volgende keer op tijd voldoen!
Daarnaast viel op de beide Revlo's helaas 5 punten behaalden tegen hun concurrenten. Wel een applaus voor onze eigen Roze met zijn topgame van 145! De Fantastico’s waren dit keer niet fantastisch en gingen zoals gebruikelijk tegen Star hard onderuit. Wellicht toch minder 0.0 drinken? De #saynotohandicap bowlers van Sixpack behaalden acht punten dankzij hun Handicap tegen de Peaky's (toch maar niet afschaffen die handicap?)

Komende week is Revlo 1 op visite woensdag tegen Game Over. De individuele scores volgen later nog!
Vergeet je verder niet in te schrijven voor ons mooie Paastoernooi van 6 April! De inschrijvingen komen al mooi binnen!


Poulfase wedstrijd 2


Lieve bowl-vrinden,
De schaatsen kunnen weer in het vet, de skispullen naar zolder en het eerste kievietsei is door boer Klaas gevonden in het Overijsselse Hasselt. Vanavond gaan we de derde ronde van baby-league voortzetten. De tweede ronde was er één om van te smullen. In poule A gaven Sixpack en Star weinig toe elkaar en ook de kegels maakten het team Peaky behoorlijk lastig. In poule B denderen de Doorhalers maar door en doet de lange muur ook weer prima mee. De Revlo-boys speelden tegen elkaar en dat leverde een paar goeie games op. Hans 204, Jan 202 en 199. De pin-king van de tweede ronde was (onze handicap-bowler) Mitchel met 213. Chapeau ! Vanavond is het gastteam Revlo 2. Vergeet niet te stemmen en vanaf vandaag is de inschrijving voor het paastoernooi 2023 geopend. Tot vanavond of morgen! Veel bowl-plezier.


Poulfase wedstrijd 1

Eindstand reguliere competitie


Speelronde 17


Goedemorgen allemaal,

Bijgaand de eindstand van de reguliere competitie. Het was spannend tot letterlijk en figuurlijk de laatste bal die gegooid is! Helaas voor Star Bowling geen titelprolongatie, maar wel in een onderling duel om de derde plek de aanval van Fantastico’s afgeslagen. Peaky Bowling Blinders is tweede geworden. Met een mooie eindsprint en het aan de kant houden van diverse spelers is Sixpack eerste geworden. Gefeliciteerd allemaal met de behaalde plekken!

Deze week start de Poulefase. Bijgaand ook een overzicht (voor zover het nog niet duidelijk was) van de Poule indeling. In beiden Poules is een Blindscore toegevoegd zodat iedereen elke week kan spelen!

Ter info, de Blindscore werkt als volgt. Op je formulier staat je blind score, daar speel je als speler tegen (jezelf). Als je zelf gegooid hebt tel je je Handicap erbij op. Heb je dan meer dan je blindscore op het formulier? Dan pak je je punt! Zo niet, dan helaas niet...

Namens de commissie scoreverweking het vriendelijke en toch dringende verzoek om niet te veel te krassen op de formulieren. Het was deze week weer een cursus hiërogliefen ontcijferen...

Volgende week is er een vakantiepauze waardoor er ook tijd is om de individuele scores goed te zetten en vervolgens te kunnen delen. Daarnaast zijn wij ons op dit moment aan het oriënteren op een app voor de scoreverwerking vanaf volgend seizoen waarmee alle banenschema's en scoreformulieren automatisch gemaakt worden. Wij houden jullie hiervan op de hoogte!

Succes allemaal in de Poulefase!


Speelronde 16


Goedemiddag allemaal!

De week waarvan wij wisten dat hij zou komen is eindelijk daar. Na vorige week speelronde 18 te hebben gespeeld, spelen wij deze week eindelijk speelronde 7!

Afgelopen week was een gedenkwaardige week waarbij Fantastico’s met maar liefst 18 - 0 wonnen van de Lange Muur. Zal deze overwinning ooit nog verbeterd worden?

Voor komende week staan er weer een paar mooie potten op het programma. Zo spelen de Revlo's onderling en speelt Start Bowling tegen Fantastico's. Sixpack neemt het op tegen de Peaky's en zullen de Kegels en Game Over het opnemen tegen respectievelijk Doorhalers en Lange Muur.

Deze week spelen de Doorhalers (weer) op woensdag. Wederom door voetbal op donderdag zullen er ook een tweetal teams naar woensdag gaan in plaats van donderdag.

Het beloofd een leuke week te worden met mooie ontknopingen. Vanavond staat er ook een bestuursvergadering op het programma om de opzet van de Poulefase te bespreken. Wij zullen hier dan zsm over communiceren!

Veel plezier weer deze week.

Speelronde 15Lieve bowl-vrienden,


Het gaat er om spannen. Er is dan ook van alles aan gedaan om het Star-Bowling team dwars te liggen. Heb je geen favoriet team dan ben je tegen Star. Terwijl wij het grappigste, gezelligste, eerlijkste, beste en vooral mooiste team zijn. Zonder Star wordt het geen leuke avond! Zonder Star is een avondje uit geen avondje uit. Een avond zonder STAR is als een vaas zonder bloemen, een paard zonder teugel, een café zonder bier of een BH aan de waslijn.

Of hebben we het zelf 2 weken geleden tegen de Fantastico`s laten liggen? En kon ik die avond dan echt niet weg? We gaan er toch nog van alles (op correcte manier en met stijl uiteraard) aan doen om de titel alsnog binnen te slepen. Deze laatste partijen zijn ook nog belangrijk voor de indeling van het tweede gedeelte van de competitie. Dus doe je best!

De Doorhalers spelen deze week op de woensdag.

Komende speelronde

STAR-Sixpack

Sneaky Wankers- R1

Lange muur- Fantastico's

Kegels-R2

Game Over- Doorhalers


Speelronde 14


Speelronde 13


Speelronde 12


Goedemorgen deze mooie zonnige morgen lieve bowlingvrienden!

Allereerst uiteraard de aller beste wensen voor het nieuwe jaar! Dat het maar een mooi, gezellig, gelukkig, gezond en sportief 2023 mag gaan worden!

Voor de winterstop is speelronde 13 gespeeld. De uitslagen en huidge stand hadden jullie nog tegoed. Ondertussen zijn de laptops aangeslingerd, de ballen uit de vaatwasser gehaald, de schoenen gepoetst en de pins geteld. Wat blijkt... We kunnen weer gaan bowlen!

Aanstaande woensdag gaat het weer van start! Van de donderdag teams speelt dit keer *Star Bowling* op woensdag.

Wij wensen jullie weer veel plezier de komende speelrondes!
Speelronde 11


Goedenavond allemaal,

Dit keer geen fancy gedicht, puur een mooi overzicht.
Bijgaand ontvangen jullie weer de standen, we gaan vrolijk door met ballen vangen.
Nog niet iedereen heeft zich voor het Kersttoernooi opgegeven, kom lekker met je nichten en neven.

Alle gekheid op een stokje. Nog 7 plekken voor de eerste serie en 3 plekken voor de tweede serie. Schrijf je snel in!

Speelronde 10


Lieve Bowlingvrienden,

Sint en zijn pieten zaten te denken,
Wat gaan wij de bowlers nou eens schenken?
Een heerlijke Oranje shot?
Nee, dan liever een Brugse Zot!
Misschien dan een mooie set oordoppen?
Maar dan horen ze ons niet meer kloppen!
De een verliest na een borrel zijn IPhone,
Al is dat ondertussen best gewoon.
De Kerstman staat bijna voor de deur,
Schrijf dus snel in want dan ben je af van dat gezeur!

De Sint voorziet komende week een mooie slag,
Want Peaky en Star spelen tegen elkaar op donderdag.
Deze week speelt Revlo 1 op een ander moment,
Dat zijn ze nog niet helemaal gewend.

Wij wensen iedereen heel veel plezier,
En geniet vooral van het bier!
Voor de ander is het een lekkere wijn,
Want dat vinden zij erg fijn.

Liefs,

Sint en zijn pieten

Speelronde 9


Goedemorgen allemaal!

Bijgaand de vernieuwde stand! Het blijft onwijs spannend in alle regionen. Bovenin is er weer stuivertje gewisseld. Complimenten moeten gegeven worden aan Henny Stekelenburg met een onwijs mooie serie waarbij zij zelfs 211 heeft gegooid! En dat op mopperbaan 1....

Over mopperen gesproken, er kwam zelfs nog een officieel protest vanuit Game Over. Want het kon niet dat zij onder De Kegels zouden staan? Daarom komen wij er hier ook graag even op terug. Een blik op de scoreverwerking leert dat De Kegels een onwijs mooi seizoen spelen waarbij zij afgelopen week 14(!) punten hebben behaald. Game Over behaalde afgelopen week 5 punten. Dit zal het verschil verklaren.

Al met al een onwijs leuke competitie weer waar iedereen van iedereen kan winnen! Laten we er weer een onwijs leuke, gezellige, sfeervolle en spannende speelronde van maken! De Kegels spelen de komende week tegen Peaky Bowling Blinders en Star Bowling tegen Revlo 1. Lange Muur neemt het op tegen De Doorhalers en de topper van de week is de Fantastico's tegen Sixpack. Deze week speelt Revlo 2 op woensdag tegen Game Over.

Speelronde 8


Goedemorgen deze morgen!

Bijgaand de nieuwe stand. Wederom stuivertje wisselen en zelfs twee teams op de eerste plaats!

Komende week een paar leuke potjes waar weer veel punten te verdelen zijn. Peaky Bowling Blinders speelt deze week op woensdag tegen de Lange Muur.

Veel plezier weer!Speelronde 7


Goedemiddag allemaal!

Bij deze weer de vernieuwde stand! Het aantal games bij Revlo 1 is ook aangepast, er stond een verwijzing niet helemaal lekker. Zal met de vakanties te maken hebben gehad

Afgelopen week is er weer stuivertje gewisseld bovenin. Gaat dat na morgenavond weer gebeuren? Ook onderin blijft de strijd spannend! Wie o wie pakt de laatste plek aan het einde van het seizoen?

Komende week staat er een kraker op het programma tussen Star Bowling en Sixpack. Pakt Star de winst met hun Bierpack of verslikken ze zich in de sapjes?

*Fantastico’s* spelen deze week op woensdag (vandaag).

Veel plezier weer allemaal komende week!


Speelronde 6

Goedemorgen allen,

Na twee weken heerlijke rust is de laptop weer afgestoft en met een slinger aangezet. En biertap is weer gevuld, de banen gepoetst en de transfers afgerond. Op het laatste moment is Niels nog overgestapt naar Elteren Schilderwerken. Helaas spelen zij dit seizoen nog niet waardoor Niels op leenbasis het seizoen afmaakt bij Fantastico’s.

Komende week staan er weer leuke potjes op het programma met onder andere De Doorhalers tegen Star Bowling. *Sixpack* speelt deze week op woensdag.

Veel plezier weer deze week!

Speelronde 5


Goedemorgen allen!

Afgelopen week is er een gedeeltelijke speelronde gespeeld en ook vooruit gespeeld. Zo flexibel zijn we met z'n allen. Top om te zien!

De stand is dus niet volledig. Volgende week zal alles weer volledig zijn. Deze week staat de laatste speelronde voor onze welverdiende twee weekse break. Gaan er nog transfers komen? Niels ter Steege staat bijvoorbeeld in de zware belangstelling van De Kegels en De Lange Muur schijnt een oogje te hebben op Rob Gelauf. Al met al een spannende twee weekse wat er aan zit te komen!

Door de diverse verschuivingen in het schema, is ook het banenschena deze week op zijn kop gegaan. De indeling is als volgt:
Revlo 1 - Doorhalers 3-4 (woensdag)
Fantastico's - Kegels 1-2 (woensdag)
Lange Muur - Revlo 2 6-3 (woensdag-donderdag)
Game Over - Star Bowling 5-5 (woensdag-donderdag)
Sixpack - Revlo 1 1-2 (donderdag)
Doorhalers - Peaky Bowling Blinders ×-4 (vorige week gespeeld-donderdag)

Veel plezier deze week!

Speelronde 4

Speelronde 3


Goedenavond allemaal!

Speelronde 3 is weer gespeeld alweer! Door de interlandbreak kon Ian zijn potjes weer gooien en schoot uit de startblokken! Wel zonde van je Handicap man
Het was op woensdag Game Over voor Revlo 1 aangezien zij verloren met 15,5 - 2,5 tegen (jawel) Game Over...
Het was weer een mooie speelronde waarin ook de Klassieker op het programma stond: Peaky Bowling Blinders tegen Star Bowling. Op de favoriete baan van Star Bowling én onder het toeziend oog van Dace (Jos) wonnen de Peaky's met 12,5 - 5,5. Toch de volgende keer wel dat shirt aantrekken Jos
Komende week staan er weer leuke wedstrijden op het programma. Zo speelt koploper Game Over tegen Peaky Bowling Blinders (spelen beiden op woensdag) en willen De Doorhalers graag van die laatste plek af door een goede overwinning te halen op Revlo 2.

Tot morgen c.q. donderdag!

Goedemiddag bowlers!

Speelronde 4 is een voldongen feit! De grootste vraag van deze speelronde, zullen De Kegels nu ook week in week uit roepen dat ze wel twee punten hebben gehaald tegen Star Bowling?

Het waren weer een aantal mooie wedstrijden deze ronde. De Lange Muur bleek niet lang genoeg te zijn voor Sixpack waardoor zij er met een 11 - 7 overwinning vandoor gingen. Revlo 2 met de Roze Flamingo kon het tij niet keren tegen De Doorhalers (7 - 11 verlies). Bij de andere Revlo kon invaller Paul zijn reserve team niet aan een punt helpen mede waardoor de Fantastico's er met een 13 - 5 overwinning vandoor gingen. Als laatste was het Game Over voor de koploper tegen de Peaky Bowling Blinders. Alexander haalde nog een mooie 208 score en het team nam de koppositie over met een 10 - 8 overwinning op Game Over.

Vandaag en morgen staan er weer een aantal leuke potten op het programma. Doordat een Revlo team deze ronde pas volgende week woensdag zal gooien, zal er geen (volledige) uitslag bekend gemaakt kunnen worden volgende week over speelronde 5.

Iedereen veel plezier weer komende week!Speelronde 1


Alles is weer "normaal", de pandemie is klaar, we mogen weer zoenen, we mogen weer sporten, we gaan weer op weg naar een nieuwe crisis.

Toch is het TIJD om weer positief aan een nieuwe competitie te beginnen. Sixpack is weer terug en van Elteren heeft zich samengevoegd met Game Over.


Hallo allemaal!

De kop is eraf! De eerste speelronde is gespeeld en de scores zijn definitief gemaakt. De eerste twee 200+ games zijn ook een feit (209 van Jos en 213 van Mitchell). Er zijn weer mooie games gegooid en er was zelfs een fotograaf aanwezig om de scores vast te leggen op donderdag. Een tip voor komende week is om goed bezig te zijn en blijven met het invullen van de eigen scores. Er was niet overal de juiste "1 2 3" ingevuld namelijk.

Al met al zijn de punten weer om de oren gevlogen. Fantastico's neemt de koppositie gelijk in met een mooie 14 - 4 overwinning op De Doorhalers. Revlo 1 en De Kegels hebben de punten gedeeld (9 - 9) en daarmee was dat het enige gelijkspel van deze week. Overwinningen waren er ook van Game Over tegen Sixpack op Woensdag (10 - 8). de Peaky Bowling Blinders tegen De Lange Muur (11 - 7) en Star Bowling op Revlo 2 (10 - 8).

Komende week speelt Revlo 2 op Woensdag!

Veel plezier weer de komende speelronde!Speelronde 2


Goedemorgen allemaal!

Bijgaand de uitslagen van de tweede speelronde. Jan Siteur heeft een mooie serie neergezet van 206, 232, 132 en 190. Zonde van je handicap, maar mooie serie! Ook Jany van Essen had een mooie score met 211! Top gedaan beiden!

Vanuit de scoreverwerking een lieve maar toch zeer dringende oproep. Graag duidelijk op het formulier schrijven en niet te veel krassen? Is er iets fout? Je kan altijd een nieuw formulier printen bij de barman. Het heeft even geduurd samen met de historicus en hiërogliefen ontcijferaar om alle scores goed te kunnen verwerken. Alvast dank! (Scheelt ook weer kosten, wat zijn die gasten duur!)

Komende week staan er weer mooie wedstrijden op het programma. Door de wissel van Sixpack naar woensdag is er een aanpassing in de baanindeling gedaan. Check even de formulieren om te kijken op welke baan je speelt! Ook Revlo speelt weer op woensdag!

Succes allemaal!