Seizoen 2022/2023

Seizoen 2022/2023bowlingvereniging DE TIJD

Speelronde 9


Goedemorgen allemaal!

Bijgaand de vernieuwde stand! Het blijft onwijs spannend in alle regionen. Bovenin is er weer stuivertje gewisseld. Complimenten moeten gegeven worden aan Henny Stekelenburg met een onwijs mooie serie waarbij zij zelfs 211 heeft gegooid! En dat op mopperbaan 1....

Over mopperen gesproken, er kwam zelfs nog een officieel protest vanuit Game Over. Want het kon niet dat zij onder De Kegels zouden staan? Daarom komen wij er hier ook graag even op terug. Een blik op de scoreverwerking leert dat De Kegels een onwijs mooi seizoen spelen waarbij zij afgelopen week 14(!) punten hebben behaald. Game Over behaalde afgelopen week 5 punten. Dit zal het verschil verklaren.

Al met al een onwijs leuke competitie weer waar iedereen van iedereen kan winnen! Laten we er weer een onwijs leuke, gezellige, sfeervolle en spannende speelronde van maken! De Kegels spelen de komende week tegen Peaky Bowling Blinders en Star Bowling tegen Revlo 1. Lange Muur neemt het op tegen De Doorhalers en de topper van de week is de Fantastico's tegen Sixpack. Deze week speelt Revlo 2 op woensdag tegen Game Over.

Speelronde 8


Goedemorgen deze morgen!

Bijgaand de nieuwe stand. Wederom stuivertje wisselen en zelfs twee teams op de eerste plaats!

Komende week een paar leuke potjes waar weer veel punten te verdelen zijn. Peaky Bowling Blinders speelt deze week op woensdag tegen de Lange Muur.

Veel plezier weer!Speelronde 7


Goedemiddag allemaal!

Bij deze weer de vernieuwde stand! Het aantal games bij Revlo 1 is ook aangepast, er stond een verwijzing niet helemaal lekker. Zal met de vakanties te maken hebben gehad

Afgelopen week is er weer stuivertje gewisseld bovenin. Gaat dat na morgenavond weer gebeuren? Ook onderin blijft de strijd spannend! Wie o wie pakt de laatste plek aan het einde van het seizoen?

Komende week staat er een kraker op het programma tussen Star Bowling en Sixpack. Pakt Star de winst met hun Bierpack of verslikken ze zich in de sapjes?

*Fantastico’s* spelen deze week op woensdag (vandaag).

Veel plezier weer allemaal komende week!


Speelronde 6

Goedemorgen allen,

Na twee weken heerlijke rust is de laptop weer afgestoft en met een slinger aangezet. En biertap is weer gevuld, de banen gepoetst en de transfers afgerond. Op het laatste moment is Niels nog overgestapt naar Elteren Schilderwerken. Helaas spelen zij dit seizoen nog niet waardoor Niels op leenbasis het seizoen afmaakt bij Fantastico’s.

Komende week staan er weer leuke potjes op het programma met onder andere De Doorhalers tegen Star Bowling. *Sixpack* speelt deze week op woensdag.

Veel plezier weer deze week!

Speelronde 5


Goedemorgen allen!

Afgelopen week is er een gedeeltelijke speelronde gespeeld en ook vooruit gespeeld. Zo flexibel zijn we met z'n allen. Top om te zien!

De stand is dus niet volledig. Volgende week zal alles weer volledig zijn. Deze week staat de laatste speelronde voor onze welverdiende twee weekse break. Gaan er nog transfers komen? Niels ter Steege staat bijvoorbeeld in de zware belangstelling van De Kegels en De Lange Muur schijnt een oogje te hebben op Rob Gelauf. Al met al een spannende twee weekse wat er aan zit te komen!

Door de diverse verschuivingen in het schema, is ook het banenschena deze week op zijn kop gegaan. De indeling is als volgt:
Revlo 1 - Doorhalers 3-4 (woensdag)
Fantastico's - Kegels 1-2 (woensdag)
Lange Muur - Revlo 2 6-3 (woensdag-donderdag)
Game Over - Star Bowling 5-5 (woensdag-donderdag)
Sixpack - Revlo 1 1-2 (donderdag)
Doorhalers - Peaky Bowling Blinders ×-4 (vorige week gespeeld-donderdag)

Veel plezier deze week!

Speelronde 4

Goedemiddag bowlers!

Speelronde 4 is een voldongen feit! De grootste vraag van deze speelronde, zullen De Kegels nu ook week in week uit roepen dat ze wel twee punten hebben gehaald tegen Star Bowling?

Het waren weer een aantal mooie wedstrijden deze ronde. De Lange Muur bleek niet lang genoeg te zijn voor Sixpack waardoor zij er met een 11 - 7 overwinning vandoor gingen. Revlo 2 met de Roze Flamingo kon het tij niet keren tegen De Doorhalers (7 - 11 verlies). Bij de andere Revlo kon invaller Paul zijn reserve team niet aan een punt helpen mede waardoor de Fantastico's er met een 13 - 5 overwinning vandoor gingen. Als laatste was het Game Over voor de koploper tegen de Peaky Bowling Blinders. Alexander haalde nog een mooie 208 score en het team nam de koppositie over met een 10 - 8 overwinning op Game Over.

Vandaag en morgen staan er weer een aantal leuke potten op het programma. Doordat een Revlo team deze ronde pas volgende week woensdag zal gooien, zal er geen (volledige) uitslag bekend gemaakt kunnen worden volgende week over speelronde 5.

Iedereen veel plezier weer komende week!

Speelronde 3


Goedenavond allemaal!

Speelronde 3 is weer gespeeld alweer! Door de interlandbreak kon Ian zijn potjes weer gooien en schoot uit de startblokken! Wel zonde van je Handicap man
Het was op woensdag Game Over voor Revlo 1 aangezien zij verloren met 15,5 - 2,5 tegen (jawel) Game Over...
Het was weer een mooie speelronde waarin ook de Klassieker op het programma stond: Peaky Bowling Blinders tegen Star Bowling. Op de favoriete baan van Star Bowling én onder het toeziend oog van Dace (Jos) wonnen de Peaky's met 12,5 - 5,5. Toch de volgende keer wel dat shirt aantrekken Jos
Komende week staan er weer leuke wedstrijden op het programma. Zo speelt koploper Game Over tegen Peaky Bowling Blinders (spelen beiden op woensdag) en willen De Doorhalers graag van die laatste plek af door een goede overwinning te halen op Revlo 2.

Tot morgen c.q. donderdag!

Speelronde 2


Goedemorgen allemaal!

Bijgaand de uitslagen van de tweede speelronde. Jan Siteur heeft een mooie serie neergezet van 206, 232, 132 en 190. Zonde van je handicap, maar mooie serie! Ook Jany van Essen had een mooie score met 211! Top gedaan beiden!

Vanuit de scoreverwerking een lieve maar toch zeer dringende oproep. Graag duidelijk op het formulier schrijven en niet te veel krassen? Is er iets fout? Je kan altijd een nieuw formulier printen bij de barman. Het heeft even geduurd samen met de historicus en hiërogliefen ontcijferaar om alle scores goed te kunnen verwerken. Alvast dank! (Scheelt ook weer kosten, wat zijn die gasten duur!)

Komende week staan er weer mooie wedstrijden op het programma. Door de wissel van Sixpack naar woensdag is er een aanpassing in de baanindeling gedaan. Check even de formulieren om te kijken op welke baan je speelt! Ook Revlo speelt weer op woensdag!

Succes allemaal!Speelronde 1


Alles is weer "normaal", de pandemie is klaar, we mogen weer zoenen, we mogen weer sporten, we gaan weer op weg naar een nieuwe crisis.

Toch is het TIJD om weer positief aan een nieuwe competitie te beginnen. Sixpack is weer terug en van Elteren heeft zich samengevoegd met Game Over.


Hallo allemaal!

De kop is eraf! De eerste speelronde is gespeeld en de scores zijn definitief gemaakt. De eerste twee 200+ games zijn ook een feit (209 van Jos en 213 van Mitchell). Er zijn weer mooie games gegooid en er was zelfs een fotograaf aanwezig om de scores vast te leggen op donderdag. Een tip voor komende week is om goed bezig te zijn en blijven met het invullen van de eigen scores. Er was niet overal de juiste "1 2 3" ingevuld namelijk.

Al met al zijn de punten weer om de oren gevlogen. Fantastico's neemt de koppositie gelijk in met een mooie 14 - 4 overwinning op De Doorhalers. Revlo 1 en De Kegels hebben de punten gedeeld (9 - 9) en daarmee was dat het enige gelijkspel van deze week. Overwinningen waren er ook van Game Over tegen Sixpack op Woensdag (10 - 8). de Peaky Bowling Blinders tegen De Lange Muur (11 - 7) en Star Bowling op Revlo 2 (10 - 8).

Komende week speelt Revlo 2 op Woensdag!

Veel plezier weer de komende speelronde!